menu
mioara
Fac zilnic activitatea de wellness Star this Commitment
Day 20 of 29

mioara commits to:
Respect protocolul 100%
16
2
Report Now
A user report is currently expected for this period.
Details
My Commitment Journal
mioara
mioara
May 10, 2024, 7:24 PM
Bună seara!

Sunt mulțumită de rezultatele analizelor și mai ales că a început să se îmbunătățească starea de sănătate: mă balonez din ce în ce mai rar, aproape au dispărut durerile abdominale datorate gazelor, s-a îmbunătățit aspectul pielii, sunt mai calmă, mai liniștită, mai odihnită(poate și datorită faptului că am fost în concediului!)........
În legătură cu returul, nu am mai putut să-l fac după sărbători deoarece trecuse cele 14 zile în care puteam să fac returnez produsele.
Propun ca testimonialul să-l facem după ce avem și rezultatele analizelor de la sfârșitul programului de salvare a tiroidei.
Am respectat meniul, am administrat suplimentele și am făcut activitatea de wellness. Voi comanda suplimentul de seleniu

Inginerii-Creierului
Inginerii-Creierului
May 10, 2024, 4:39 AM
*când spun că de acum până la remisie să luăm suplimentul de seleniu, mă refer după ce încheiem cele 30 de zile. Oricum vine tot din EU și cred că ia cam 5-7 zile. Acum văd că pe acel site nu este disponibil momentan, așa că puteți de aici: https://www.vitalabo.com/pure/selenium-55
Inginerii-Creierului
Inginerii-Creierului
May 10, 2024, 4:35 AM
Bună dimineața!

Asta este o veste bună. În trei săptămâni avem o remisie de 15,39% a anti TPO și de 12,58% a TSH. Mergem înainte cu acest plan, este direcția cea bună. Pentru că sunt conservator și vreau cu pași mici dar siguri, nu propun de acum să trecem pe suplimentul acesta de Seleniu (https://purafons.ro/ro/product/seleniu) ci doar la finalul celor 30 de zile pentru tiroidă, când vă rog să facem un nou TSH, FT4/FT3 și anti TPO.
Numeroase studii au arătat că o doză de 200 mcg de seleniu metionină pe zi s-a descoperit că reduce anticorpii tiroidieni în studiile clinice, în unele studii seleniul a redus anticorpii tiroidieni la jumătate în decurs de trei luni. Acesta este motivul pentru care recomand ca de acum până la remisie (anti TPO negativ, adică sub 9, TSH sub 3) să luați un supliment de seleniu în loc de a obține seleniu din nucile braziliene. Deși este adevărat că nucile braziliene sunt o sursă bogată de seleniu, am înțeles mai bine că, conținutul de seleniu variază în nuci în funcție de locul în care au fost cultivate, astfel încât cineva poate consuma din neatenție cantități insuficiente sau toxice de seleniu. Și asta este de urmărit, decizia vă aparține, dar aș merge pe suplimente o vreme, aș testa dacă suntem în limite după 1-3 luni, apoi aș schimba pe nuci o vreme și tot așa, o combinație...Legat de simptome, până nu ducem anticorpii în limite nu aș garanta ameliorarea. Cum stăm, mai ales că v-ați odihnit mai mult?

P.S
Cu returul ce ați făcut?
P.S.S Când credeți că putem face un testimonial?

mioara
mioara
May 9, 2024, 6:36 PM
Bună seara!
Anti TPO -ul era 38,55 UI/mL în data de 17.04.2024 . Vă atașez analizele făcute înainte de a începe programul de salvare a tiroidei.
Am respectat meniul, am administrat suplimentele și am făcut activitatea de wellness:
Mulțumesc pentru recomandările făcute, le voi urma.
  • Apr 23, 2024
  • May 8, 2024
  • May 9, 2024
Displaying 1-4 of 18 results.
May 9
Successful (pending referee feedback)
Success
Pending
May 8
Successful
Success
Success

Inginerii-Creierului
Inginerii-Creierului
- Referee approval report
mioara
mioara
- Committed user success report
May 7
Successful
Success
Success

Inginerii-Creierului
Inginerii-Creierului
- Referee approval report
mioara
mioara
- Committed user success report
May 6
Not Successful
Success
Not Successful

Inginerii-Creierului
Inginerii-Creierului
- Referee failure report
mioara
mioara
- Committed user success report
Supporters
This Commitment doesn't have any Supporters yet!
.
+
Server IP 10.0.0.173
Portal Id 0
User Id 0
Unix Timestamp 1715433834
Current Timezone GMT
Server encoding: utf-8
Assets folder: https://static.stickk.com/yii-assets/dcbc9e4e
Payment Type PRODUCTION
Your feedback has been sent. Thank you!
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Read our Privacy Policy
Loading...